Installatie certificaat

Installatie certificaat

Om een nieuw systeem aan te melden bij de helpdesk dient het Installatie certificaat ingevuld te worden. Dit kan gedaan worden door het bijgesloten certificaat in te vullen, of door het formulier hier in te vullen.


Nieuwe overeenkomst

Abonnement overeenkomst

Zodra het TraceNet systeem gemonteerd is in het voertuig, dient deze zo snel mogelijk geactiveerd te worden. Dit kan gedaan worden door de bijgesloten formulieren in te vullen, of door het formulier hier in te vullen.


Terugvindsysteem aanvragen

Terugvindsysteem aanvragen

Met dit aanvraagformulier kunt u een terugvindsysteem van Clifford aanvragen. Na ontvangst van uw aanvraag versturen wij het systeem aan de installateur die u op de aanvraag invult. Alle systemen worden geleverd inclusief 3 jaar opvolging.


Overeenkomst wijzigen

Overeenkomst wijzigen

Wijzigingen in de overeenkomst kunt u alleen schriftelijk aan ons doorgeven. Het onderstaande formulier is specifiek ontwikkeld om uw wijziging te registeren en deze aan ons door te geven. Onze klantenservice zal uw wijziging altijd telefonisch verifiëren.


Overeenkomst beëindigen

Contract beëindigen

Om uw bestaande overeenkomst te beëindigen kunt u het daarvoor bestemde beëindigingsformulier invullen op de Clifford website.


Klacht registeren

Klacht Registreren

Mocht u, ondanks onze inspanningen, niet tevreden zijn over onze dienstverlening of een van onze medewerkers, dan kunt u gebruik maken van het onderstaande klachtenregistratie formulier.